Inschrijven & Aanmelden

Aanmelden als nieuwe Sprengeloo leerling
Als jij je wilt aanmelden voor onze school, kun je een aanmeldingsformulier bij je basisschool opvragen of hier downloaden en printen. Vraag je ouders/verzorgers het formulier in te vullen en te ondertekenen en lever het in bij je juf of meester. De basisschool stuurt je aanmeldingsformulier naar ons toe.

Als je je aangemeld hebt, word je net zoals alle vmbo-leerlingen in Apeldoorn, op een middag in april of mei uitgenodigd om een aantal toetsen te maken. Met deze toetsen meten we hoe ver je bent met Nederlands en wiskunde en kijken we welk intelligentieniveau je hebt. Wij hebben deze toetsen nodig om te kijken of je extra ondersteuning nodig hebt.

Eind mei krijg je van ons bericht over je definitieve plaatsing op school. Natuurlijk kom je voor de zomervakantie ook nog een keer kennismaken.


Aanmelden Informatie avond

Voor sommige informatieavonden is aanmelden gewenst. Op dit moment zijn er geen informatieavonden waarvoor u zich dient aan te melden.


Open dag

Nieuwsgierig? Kom dan naar onze open dag op dinsdag 15 januari 2019. Je bent welkom tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 20.30 uur.In het menu links op deze pagina vind je (digitale) inschrijfformulieren voor diverse activiteiten, zoals DOE-middagen en informatie-avonden.
Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring