Talenturen
In de brugklas kies je een van onze talentvakken. Een middag per week ga je met het talentvak aan de slag. Je kunt dan je talent laten zien, maar ook ontdekken wat jouw talenten zijn.

Je kunt kiezen uit de volgende talentvakken:
  • Science (natuur en techniek)

Werk jij graag met je handen en maak je graag handige dingen? Ben je geïnteresseerd in alles wat met proefjes, natuur en techniek te maken heeft? Bij het talentuur science maak je voorwerpen zoals bijvoorbeeld een tablethouder. Ook doe je allerlei proefjes. 

  • Sport en bewegen

Vind je vier uur per week gym te weinig? Kies dan voor Sport en bewegen. Hier maak je kennis met sporten die je in de gewone gymles niet krijgt, bijvoorbeeld spinning, function(fitness), mountainbiken, bootcamp of skateboarden. Ook verdiep je je in de sporten uit de gewone gymles. Je beoefent elke sport een aantal lessen achter elkaar zodat je er echt beter in wordt.

  • Kunst en cultuur

Als jij creatief bent is Kunst en cultuur vast iets voor jou. Je krijgt les in beeldende vorming, muziek en theater. Samen met je klasgenoten werk je - voor of achter de schermen - aan een musical. En natuurlijk voeren jullie de musical op voor een publiek!


Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring