Promo 2019

klik op de poster om in te zoomen

Wat kan je verwachten op onze Open Dag?

Tijdens de Open Dag op 15 januari 2019 kun je 's middags van 15.00-17.00 uur en 's avonds van 18.30-20.30 uur nagenoeg de hele school bekijken, maar zoals je van ons gewend bent kun je vooral veel DOEN. Hier een overzicht per gebouw wat er zoal te doen is.

Hoofdgebouw:
-Begane grond
Bij binnenkomst ontvang je een map met brochure en aanmeldformulier. Deze map kun je het beste thuis rustig doornemen. Behalve de map krijg je ook een plattegrond. Er is een looproute die je langs alle activiteiten en voorlichtingen leidt. Je kunt ook een rondleiding krijgen van een leerling. Da's wel slim, want je kunt die leerling van alles vragen over hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Natuurlijk mag je ook zelfstandig de school verkennen en lokalen overslaan.

Bij de ingang is het Expertisepunt waar je informatie kunt krijgen over de begeleiding op Sprengeloo.

In de aula staat een aantal kraampjes met algemene schoolzaken zoals Mavo Xtra, decanaat, LOB, het Kerstproject en schoolstewards. Nieuwsgierig wat dat is? Zeker de moeite van het bezoeken waard! Aan de balie kun je wat te drinken krijgen en je kunt even uitrusten of bijkletsen aan een gezellige tafel.

Het enige les 'lokaal' van de begane grond is het Zorg & Welzijn plein. Hier kun je onder anderen een wax behandeling krijgen voor je handen en iets bereiden en opeten in de grote keuken. 

-Eerste verdieping
De lokalen op de 1e verdieping zijn bestemd voor lessen in praktische vaardigheden zoals tekenen, handvaardigheid, techniek en podiumkunsten (toneel en muzieklessen). Ook vind je op deze verdieping een D&P plein. Dat is een lokaal voor het profiel Dienstverlening & Producten. Op dit lesplein kun je de meest uiteenlopende activiteiten doen. Ga zelf maar kijken wat allemaal! 

-Tweede verdieping
Op deze verdieping vind je vooral veel theorielokalen. Er is ook een computerlokaal en een practicum lokaal voor bijvoorbeeld natuurkunde en biologie. Alle theoretische vakken zoals Nederlands, Engels, Duits, wiskunde, economie, levensbeschouwelijke vorming, maatschappijleer, aardrijkskunde presenteren zich met proeflesjes of quizzen of een andere activiteit. 

Techniektoren:
De naam zegt het al. In dit gebouw draait het om techniek. Op iedere afdeling kun je zelf knutselen met materialen zoals hout en metaal. Een absolute must als je denkt dat je iets met techniek wilt gaan doen later!

Gymzalen:
De gymzalen van Sprengeloo zijn best wel uniek voor een school. Eigenlijk kun je er alle sporten doen behalve watersporten. Denk dus niet dat je de gymzaal kunt overslaan omdat je wel weet hoe een gymzaal er uit ziet! Tokkelen, klimmen maar ook even een balletje trappen, het kan allemaal. Wist je trouwens al dat je op de Mavo Xtra het vak sport als examenvak kan kiezen?


Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring