U bent hier:   Home > Nieuws
  |  Inloggen

Article Details

Presentaties info-avonden
Bericht geplaatst op: 8-3-2016

Klas 2:

Leerlingen en ouders van klas 2 konden zich 8 maart laten voorlichten over vmbo vernieuwd op Sprengeloo. De vijf profielen en het (nieuwe) mavo-examen keuzevak 'Beeldend' presenteerden zichzelf.

Heeft u het gemist of wilt u de informatie van de PowerPoint-presentaties nog eens bekijken, zoek dan in onderstaand overzicht de presentatie van uw keuze:

 

 Presentatie PDF download  
 Algemene presentatie decaan

- klik hier -

 Profiel Z&W

- klik hier -

 Profiel D&P (basis/kader)

- klik hier -

 Profiel D&P (MAVO Xtra)

- klik hier -

 Profiel PIE

- klik hier -

 Profiel BWI

- klik hier -

 Profiel M&T

- klik hier -  

   

Aanvullende informatie n.a.v. een vraag van een ouder:

  • Op de basisberoepsgerichte leerweg doe je dus 9 AVO-vakken (waarvan 4 eindexamenvakken) en een BGV-vak, verdeeld over 33 lesuren
  • Op de kaderberoepsgerichte leerweg doe je dus 10 AVO-vakken (waarvan 5 eindexamenvakken) en een BGV-vak, verdeeld over 36 lesuren
  • Op de mavo doe je dus 12 AVO-vakken (waarvan 7 eindexamenvakken) en een BGV-vak, verdeeld over 33 uur.

Klas 3 mavo:

Tijdens de informatie-avond werd iets verteld over de vakkenpakket-keuzemogelijkheden en consequenties van deze verschillende opties. Ook werd uitgelegd wat het vak technologie inhoudt en werd het sectorwerkstuk toegelicht.

Heeft u het gemist of wilt u de informatie van de PowerPoint in het algemene deel aan het begin van de avond nog eens doorlezen, klik dan hier voor een download in PDF formaat.

 


Terug