U bent hier:   Home > Nieuws
  |  Inloggen

Article Details

Preview: OPEN DAG 2017
Bericht geplaatst op: 9-12-2016

Jij bent onze gast en we zullen proberen alles te laten zien wat we jou te bieden hebben. Maar jij bepaalt je eigen programma omdat je natuurlijk zelf mag kiezen bij welke vaklokalen je binnen loopt. Kiezen en doen zijn twee begrippen waar we in geloven op Sprengeloo. Jij kiest de opleiding die bij je talenten past en die je leuk vindt om te doen.

Techniektoren
In de techniektoren vind je de technische vakken die worden gebruikt in de bouw, transport en energiebranche. Banden wisselen zoals in een echte garage, houten vogelhuisjes bouwen en nog veel meer... gewoon doen!

Zorg- & Welzijnplein
Hier kun je de lessen op Sprengeloo letterlijk proeven en beleven. Zelfs als je meer van techniek houdt is een kijkje bij Zorg & Welzijn de moeite waard! Want met verzorging, EHBO en opvoeding krijgt iedereen te maken.

Dienstverlening & Producten
Van ontwerp tot productie tot verkoop, van organiseren tot verlenen van diensten, bij D&P leer je het hele proces te plannen en uit te voeren. Als er één profiel is dat je moet ervaren dan is het D&P. Het is te veel om hier op te schrijven!

Avo vaklokalen
Wiskunde, Nederlands, biologie en Engels zijn een paar voorbeelden van algemeen vormende vakken die alle leerlingen krijgen op Sprengeloo.
Maak wiskundige puzzels, doe proefjes bij biologie en natuurkunde en kijk hoe goed je in talen bent. Ook bij alle 'theoretische vakken' valt wat te DOEN!

Sport & Bewegen
Neem je sportkleding maar mee, want je kunt je sporthart ophalen in onze fantastisch uitgeruste sporthal. Tokkelen, klimmen maar natuurlijk ook lekker voetballen. Kijk uit dat je de tijd niet vergeet. Er is nog veel meer te doen en te zien in Sprengeloo!!

Aula
Behalve lessen is er op Sprengeloo nog veel meer te doen. Schoolfeesten, kerstproject, schoolstewards, reisweek, Globaland en nog veel meer. In de aula laten we je zien dat er meer is dan alleen maar les en kun je ontdekken dat Sprengeloo in de race is voor een vignet Gezonde School!

Facebook, Instagram en Twitter
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten en volg ons op social media. Tijdens de open dag kun je een selfie of originele tweet versturen met #opendagSprengeloo. De leukste inzending wordt beloond met een originele Sprengeloo Fresh Fles. Alle posts worden getoond op een LIVE WALL in de aula!

Voor ouders/begeleiders
Houdt u alstublieft rekening met beperkte parkeergelegenheid! Indien mogelijk kunt u het beste met de fiets of het OV komen. Wanneer u bent gebonden aan vervoer per auto is carpoolen wellicht een optie! Vriendelijk verzoek om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen!

Voor wie niet kan wachten alvast een voorproefje:

Houd de site in de gaten voor updates en meer informatie.


Terug