U bent hier:   Home > Nieuws
  |  Inloggen

Article Details

Opbrengst kerstmarkt 2016
Bericht geplaatst op: 21-12-2016

Ondanks de gure wind is de kerstmarkt een enorm succes geworden. Misschien wel dankzij die kou genoten de bezoekers massaal van diverse warme versnaperingen: 150 kilo friet, 500 frikandellen, 500 kroketten, 250 kaassoufflés, 900 mini loempia's en een onbekend aantal hamburgers en pannenkoeken. Ook de vooraf door leerlingen gemaakte merchandise is nagenoeg allemaal verkocht. De loterij met gesponsorde prijzen is prima verlopen.

Het grootste compliment kregen wij van de bezoekers die nu al informeerden of we volgend jaar weer een kerstmarkt organiseren.

Tessa Korf is de gelukkige winnares van de tv. Zij had het winnende lot gekocht in een Do-Good-goodie-kit!

Thomas Vermeer heeft de loterij van goodie-kitsverkopers gewonnen. Hij wint een Playstation 4!

RTV Apeldoorn heeft een sfeerverslag gemaakt en een aantal bezoekers geïnterviewd. U kunt de uitzending eventueel terug kijken via het YouTube kanaal van RTV Apeldoorn.

De opbrengst van de kerstmarkt is € 7000,- Dat is een geweldig bedrag! De totale opbrengst is nog niet bekend, want een aantal acties loopt nog door, zoals bijvoorbeeld de verkoop van rolletjes sporttape. 

Via de actiepagina op onze website blijven we u informeren over de voortgang van de herinrichting van de wachtkamer van de kinderpoli in het Gelre ziekenhuis


Terug