U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Volleybal en gezelligheid, liefhebbers opgelet!
Bericht geplaatst op: 5-4-2018


Beste collega-school, sportieve ondernemer, actieve vereniging, stageadres, vriendengroep etc.,

Sprengeloo organiseert dit jaar voor de tweede maal een bedrijvenvolleybaltoernooi voor scholen, bedrijven, instellingen en andere organisaties in Apeldoorn en omgeving. Ook niet-bedrijfsgebonden teams, zoals buurten/straten of sportieve vriendengroepen kunnen meedoen aan het toernooi! De winnaar in iedere categorie ontvangt, behalve de sportieve eer, een mooie wisselbeker. Dit team mag zich een jaar lang beste volleybalploeg van Apeldoorn noemen!

Het inschrijfgeld per team bedraagt € 25,- inclusief 12 consumptiemunten. De volledige opbrengst van het toernooi gaat naar de kerstactie 2018.

Data

Het Bedrijventoernooi is gepland op vrijdag 29 juni 2018. Elk team speelt de poule- en finalewedstrijden op één avond tussen 19:00 en 23:00 uur. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats in de personeelskamer van Sprengeloo, waar een hapje en drankje geserveerd worden. De wedstrijden vinden plaats in sporthal Sprengeloo aan de Prinses Beatrixlaan 10 te Apeldoorn.

Meedoen?

Stel een sportief en gezellig team samen van collega’s, buren, vrienden, bekenden of teamleden en schrijf je in als team! Op die manier ben je verzekerd van een avond  lekker volleyballen. Inschrijven verloopt via e-mail middels het inschrijfformulier. Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving.

Speelsterktes/categorieën

Er kan worden ingeschreven in drie verschillende speelsterktes/categorieën:

o   Recreatie-mixed

o   Recreatie-heren

o   Prestatie

Toernooiregels

·         In een mixed team dienen minimaal twee dames in het veld te staan.

·         De categorie prestatie staat open voor dames, heren en mixed teams.

·         Een wedstrijd bestaat uit twee sets van twaalf minuten.

·         Er wordt geteld volgens het rallypointsysteem.

·         De minimumleeftijd is 16 jaar.

·         Uniforme sportkleding is verplicht.

·         Minimaal 6 deelnemers per team, maximaal 9.Sponsor een veld!

Het is mogelijk een van de vier wedstrijdvelden te sponsoren. Het veld krijgt de naam van de sponsor en zal gedurende het gehele toernooi met de sponsornaam worden omgeroepen. Veldsponsoren mogen een bord of rolbanner plaatsen bij het veld. Een veldsponsor hoeft niet per sé mee te doen aan het toernooi. Interesse? Stuur voor meer informatie een mail naar: l.aalders@sprengeloo.nl.


Sponsor de toernooibekers

Tijdens de prijsuitreiking ontvangen de winnaars in iedere categorie een beker. De organisatie is op zoek naar sponsoren voor de aanschaf van deze toernooibekers. Wil je in ruil voor gratis publiciteit op de website van 'Vrienden van Sprengeloo' en tijdens het toernooi (een deel van) de kosten van de toernooibekers voor je rekening nemen? Stuur dan een mailtje naar l.aalders@sprengeloo.nl


Inschrijven

Inschrijven kan uitsluitend via het inschrijfformulier bedrijvenvolleybaltoernooi 2018 (zie hieronder). Vul het formulier volledig  in en mail dit voor vrijdag 18 mei 2018 terug naar l.aalders@sprengeloo.nl. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met de betalingsgegevens.

Wij zouden het geweldig vinden als jullie meedoen met het bedrijvenvolleybaltoernooi!

Namens de toernooiorganisatie,

Lars Aalders

Telefoon:   055-3575300 of 06-51895958

E-mail:      l.aalders@sprengeloo.nl

Website:    www.sprengeloo.nl

Inschrijfformulier bedrijvenvolleybaltoernooi 2018Contactgegevens

Naam bedrijf/instelling/vereniging

Adres

Plaats + postcode

Contactpersoon

Tel.nr. contactpersoon

e-mailadresCategorie*

Aantal Teams

Teamna(a)m(en)

Heren recreatie

Gemengd recreatie

Gemengd prestatie


*Bij onvoldoende inschrijving in een bepaalde categorie zal de toernooicommissie de betreffende teams in een andere categorie indelen.


Wilt u dit formulier voor 18 mei 2018 mailen naar Lars Aalders: l.aalders@sprengeloo.nl
Terug