U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

NXTLVL
Bericht geplaatst op: 5-10-2018

Een bezoek aan deze voorlichtingsavond geldt als LOB schoolactiviteit en is dus verplicht voor alle leerjaar 3 leerlingen. Ter controle moeten leerlingen hun entree kaart laten stempelen en de volgende dag inleveren bij hun mentor. Ook is er een verwerkingsopdracht bij deze activiteit.

Leerlingen leerjaar 4 worden geadviseerd om deze avond een voorlichting te bezoeken van de opleiding waar zij zich komend schooljaar voor willen aanmelden.

De Krant van morgen & entreekaarten 
Je hebt een entreekaart nodig om NXTLVL te kunnen bezoeken. Deze kaarten zijn gratis en bieden toegang voor 1 leerling plus ouder(s)/verzorger(s). Evenals de programma kranten worden de kaarten verstrekt via de decaan.

Wees voorbereid
NXTLVL is een regionale activiteit waardoor er ieder jaar honderden bezoekers zijn. Het is dus verstandig om met OV of op de fiets naar Aventus te komen. Parkeermogelijkheden in de directe omgeving is zeer beperkt.
Kom op tijd naar de voorlichting van je keuze. Sommige opleidingen zijn erg populair en het kan zijn dat een lokaal vol zit, maar gelukkig zijn er meerdere rondes. Het is wel verstandig om vooraf samen met ouder(s)/verzorger(s) een planning te maken en vragen te bedenken. Uiteraard wordt er vooraf aandacht geschonken aan de NXTLVL avond tijdens de mentorles.


Terug