Heerlijke oliebollen te koop

Om het project te laten slagen is zo veel mogelijk geld nodig. Eén van de manieren waarop we geld op willen halen is via de verkoop van oliebollen en appelflappen van topkwaliteit! En die smaken natuurlijk extra lekker als je weet dat je ook nog eens een goed doel steunt!
We vragen al onze leerlingen om mee te helpen om zo veel mogelijk oliebollen en appelflappen te verkopen, dus laat ze niet voor niets bij u aankloppen! 

Wat doen we met de opbrengst?
Met de opbrengst van deze verkoopactie hopen wij voor ruim 120 gezinnen in Apeldoorn een goed gevuld zomerpakket samen te stellen. Deze pakketten zijn bedoeld voor gezinnen die het financieel te moeilijk hebben om zelf leuke dingen toe doen tijdens de zomermaanden. We delen de zomerpakketten uit voor de zomer van 2019.

Hoe werkt het?
Om dit doel te bereiken hebben we jullie hulp hard nodig! We vragen van je om zoveel mogelijk kennissen, buren, vrienden langs te gaan met de sponsorlijst die je vandaag van je mentor gekregen hebt. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk oliebollen en appelflappen te verkopen. Voor de leerlingen die het meeste verkopen (totaalbedrag) hebben wij een fantastische prijs!Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring