Salon Sprengeloo

De deuren van de Sprengeloo beauty salon zijn weer geopend. Iedereen is welkom, zowel dames als heren, jong en oud! U wordt om 10.15 uur door onze leerlingen ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee, met wat lekkers erbij. De behandeling duurt van 10.30 - 12.00 uur. 

Een schoonheidsbehandeling bestaat uit:

  • oppervlaktereiniging
  • peeling
  • gezichts-, hals- en decolleté massage 
  • masker
  • dagcrème 

Deze behandeling wordt verzorgd door leerlingen uit leerjaar 3 en 4 die het keuzeprofiel "Schoonheidsverzorging, hand, haar & gezicht" en/of "Huidverzorging" hebben gekozen. Dit alles tegen een kleine vergoeding voor de gebruikte producten en materialen (€8,00). Voor het maken van een reservering* mailt u naar: e.vanderoest@veluwseonderwijsgroep.nl


*Het reserveren van de salon voor groepen kan ook. Een groep moet dan bestaan uit 12 personen i.v.m. het aantal leerlingen en het lesprogramma.

**Combinatie arrangement met ons restaurant is mogelijk. De kosten zijn dan in totaal €15,00 (zie ook de informatie onder Tygo's Restaurant)

Restaurant "Tygo's"

Iedere donderdagmiddag van 12.00-13.30 uur kunt in restaurant Tygo's op Sprengeloo een 3-gangen diner nuttigen! Dit alles voor een vergoeding van slechts € 8,-. Drankjes zijn hier bij inbegrepen. 

Iedereen is welkom, zowel dames als heren, jong en oud! U wordt door onze leerlingen ontvangen bij de ingang aan de Beatrixlaan of opgehaald bij onze salon als u die daarvoor heeft bezocht.

Wij bieden een wisselend menu dat geïnspireerd wordt op de seizoenen en uiteraard houden we rekening met dieetwensen dan wel allergieën.

Het bereiden en serveren wordt verzorgd door leerlingen uit leerjaar 3 en 4 die het keuzeprofiel 'Facilitaire dienstverlening' hebben gekozen. Voor het maken van een reservering* belt u naar het algemene nummer: 055-3575300.

*In overleg is het ook mogelijk om het restaurant voor groepen te reserveren. 

Combinatie-arrangement met onze salon is mogelijk (niet meer dan 12 personen). De kosten zijn dan totaal € 15,- (zie ook de informatie onder Salon Sprengeloo).


Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring