Welkom in de mediatheek

De mediatheek is een computerruimte waarin soms les wordt gegeven maar ook waar leerlingen in hun eigen tijd terecht kunnen om op de computer te werken.

Je kunt werkstukken maken met office programma's zoals Word en Excel, PowerPoint presentaties. Er zijn diverse faciliteiten waar je gebruik van kunt maken om je werkstuk vorm te geven, zoals een printer/copier, snijmachine en lamineerapparaat.
Wanneer je hulp nodig hebt met het gebruik van de apparatuur of computerprogramma’s kun je terecht bij de beheerder van de mediatheek, de heer Zijlstra.
Heb je problemen met Magister of kun je niet inloggen in je leerlingaccount op je het educatieve netwerk kun je ook bij hem terecht.

Onder voorwaardes is het mogelijk om ontspanning te zoeken via de computer. Dit kunnen filmpjes van YouTube zijn, spelletjes, facebook, etc. Wanneer het stilte uren zijn of er les wordt gegeven kun je gebruik maken van koptelefoons. Via LeerlingNet op school kan de mediatheek beheerder “meekijken” met de leerlingen en dus signaleren waar leerlingen achter de computer mee bezig zijn. 

Het spreekt voor zich dat je niet eet of drinkt in de mediatheek en eventuele aanwijzingen van de mediatheek beheerder opvolgt. Zo houden we de mediatheek een prettige werkplek voor iedereen!


Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring