Magister

Leren en naar school gaan is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van school en ouders. Sprengeloo wil graag zo transparant mogelijk werken. Daarom geven we ouders via internet toegang tot een aantal gegevens uit ons leerlingadministratieprogramma Magister. Hierdoor blijft u als ouder/verzorger goed op de hoogte van de resultaten en aan- en afwezigheid van uw kind. 

De volgende informatie kunt u over uw kind bekijken:

  • leerling(kind)gegevens
  • cijfers
  • absentie

Inlognaam en wachtwoord
Om de gegevens van uw kind te kunnen raadplegen, heeft u een unieke inlognaam en wachtwoord nodig. Nieuwe ouders ontvangen aan het begin van het schooljaar een brief met inloggegevens. Deze zijn gedurende de hele schoolperiode bij Sprengeloo actief (klas 1 t/m 4) en worden eenmalig verstrekt. Uw kind heeft zijn/haar eigen inloggegevens.

Heeft u de brief met inloggegevens niet ontvangen, neem dan contact op via info@sprengeloo.nl. Wachtwoord vergeten of inloggevens kwijt? Als u uw wachtwoord voor Magister kwijt bent, kunt u via de optie 'Geen toegang tot je account?' een nieuw wachtwoord aanvragen. Als u de inlognaam vergeten bent kunt u contact opnemen via info@sprengeloo.nl

Heeft u vragen?

Met vragen over de absentie, te laat komen of lesverwijdering, kunt u terecht bij de mentor van uw kind. Vragen over cijfers kunt u stellen aan de betreffende docent.


Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring