Kosten leermiddelen

BOEKEN

Sprengeloo heeft een eigen boekenfonds. Schoolboeken mogen gratis gebruikt worden, mits er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Als boeken beschadigd of kwijt zijn, ontvangt u hiervoor een rekening.

Voor vragen over het boekenfonds kunt u terecht bij mw. W. de Haan, w.dehaan@sprengeloo.nl

Andere leermiddelen

Werkkleding, gereedschap of andere leermiddelen die noodzakelijk zijn binnen het gekozen profiel worden niet vergoed door de school en moet u zelf aanschaffen. Dit kan via school waardoor u gebruikmaakt van de groepskorting.  


Overzicht schoolkosten

SCHOOLKOSTEN 2018-2019


SCHOOLLOKET - digitaal betalingssysteem

Via Schoolloket kunt u snel en eenvoudig de ouderbijdrage voldoen, betalen voor leermiddelen en voor activiteiten waar een bijdrage aan verbonden is. Indien er een betaling van u verwacht wordt, krijgt u een mail met een link naar Schoolloket waarin wordt aangegeven dat er een artikel (betaling) voor u klaarstaat. Deze betaling kunt u via iDeal voldoen.

Aanmelden Schoolloket
De eerste keer dat u de website van Schoolloket bezoekt, wordt u gevraagd een wachtwoord in te voeren. Dit wachtwoord kunt u zelf bepalen. Het is belangrijk dat u dit wachtwoord onthoudt en voor uzelf houdt.

Bepaal en betaal
Wanneer u ingelogd bent in Schoolloket vindt u een webshop met daarin een overzicht van leermiddelen en activiteiten die de school uw zoon/dochter aanbiedt. Aan deze leermiddelen en activiteiten zijn kosten verbonden. U kunt aanvinken welke leermiddelen u wilt aanschaffen en aan welke activiteiten uw zoon/dochter deel gaat nemen. Nadat u uw keuze gemaakt heeft ontvangt u in uw mailbox een bevestiging van Schoolloket. Deze e-mail is tevens de factuur, die via een link direct betaald kan worden met iDeal. Het is ook mogelijk het bedrag over te maken onder vermelding van het betalingskenmerk. Na betaling is de aankoop van een leermiddel of de inschrijving van een activiteit definitief.

Vragen?

Klik hier om de website van schoolloket te bezoeken. Heeft u daarna nog vragen over het systeem van betalen, over het aanpassen van uw mailadres, of kunt u niet met iDeal betalen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Aalpoel van onze administratie: 055-3575303 of m.aalpoel@sprengeloo.nl


Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring