Schoolkosten
De tabel schoolkosten geeft een overzicht van de kosten voor je ouders per leerjaar, zoals de kosten voor materiaal en excursies.

De schoolkosten per leerjaar zijn afhankelijk van bijvoorbeeld welk beroepsgericht vak je hebt gekozen. Je ouders kunnen deze materialen via school bestellen maar mogen ze ook buiten school aanschaffen. Via school kunnen we vaak korting op materialen bedingen.

Kluisje
Elke leerling krijgt de beschikking over een kluisje voor het opbergen van spullen. Bedenk wel dat de school niet aansprakelijk is voor zoekgeraakte spullen uit kleedkamer, gymzaal, fietsenstalling of kluisje. De schoolleiding is bevoegd om in bepaalde situaties de kluisjes te openen. Het gebruik van een kluisje kost € 7,- per jaar. Voor de sleutel betaal je eenmalig € 3,50 borg. Die kun je terug vragen als je van school af gaat.

Tegemoetkoming schoolkosten

Heeft u kinderen tussen de 12 en 18 jaar? U kunt dan misschien kindgebonden budget krijgen. Dit is een bijdrage in de kosten voor uw kinderen tot 18 jaar. Die krijgt u naast de kinderbijslag. Als u recht hebt op kindgebonden budget krijgt u bericht van de Belastingdienst.

Is uw kind achttien jaar en zit hij/zij op het voortgezet onderwijs? Dan kan uw kind in aanmerking komen voor een tegemoetkoming voor scholieren. Deze tegemoetkoming bestaat uit een basistoelage en eventueel een aanvullende toelage. De tegemoetkoming is een gift en gaat in vanaf het kwartaal na de achttiende verjaardag van uw kind. Ouders krijgen dan geen kinderbijslag meer. Vraag de tegemoetkoming schoolkosten tijdig aan bij DUO.

Contactgegevens

Postadres
Postbus 2939
7301 EH Apeldoorn

Bezoekadres
Sprengenweg 81 in Apeldoorn
(ingang Prinses Beatrixlaan)

(055) 357 53 12 (ziekmeldingen)
(055) 357 53 00
info@sprengeloo.nl
Privacyverklaring